Termeni și condiții

 1. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www.radioenergycugir.ro si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 2. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.radioenergycugir.ro
 3. “Moderator” este orice persoana desemnata de SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea comentariilor de pe www.radioenergycugir.ro.
 4. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL prin intermediul www.radioenergycugir.ro.
 5. Firma SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru niciun fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.radioenergycugir.ro.
 6. Continutul www.radioenergycugir.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

Descrierea serviciilor

 1. Scopul www.radioenergycugir.ro este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre Radio energy cugir si de realiza si a intretine o comunitate online in jurul postului de radio, al Grupului Consumatorilor de Radio Energy Cugir. De asemenea, www.radioenergycugir.ro se angajeaza sa furnizeze articole si editoriale, materiale foto si video considerate relevante si de interes pentru publicul Radio Energy Cugir.
 2. SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse, informatii, interviuri, muzica, editoriale, cronici, poezii, topuri, si ascultare online. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate [link activ catre politica de confidentialitate] sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta si care vor necesita o aprobare seaparata. Accesul la www.radioenergycugir.ro este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament.
 3. Continutul materialelor publicate pe www.radioenergycugir.ro nu trebuie sa fie reprodus, copiat sau distribuit ca fiind propriu, fara citarea sursei.

In caz de neacceptare si/sau de nerespectare de catre orice vizitator a dispozitiilor alineatelor precedente, acesta nu va avea permisiunea de a accesa si/sau de a folosi site-ul.

Cand ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau cand participate la concursurile organizate pe site, va obligati sa:

• furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de contact/formularul pentru concurs.

Sunteti de acord SA NU folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

• incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.

• intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod

• pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.

• falsifica datele de identificare

falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului

• incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

• incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

• incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

• incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

• intrerupe cursul normal al unei discutii sau actiona intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real

• interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site

• incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

• colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor www.radioenergycugir.ro

• promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona

• avea useri multipli in cadrul site-ului

• se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.radioenergycugir.ro, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii

• organizarea de concursuri sau tombole.

Raspundere juridica. Despagubiri

 1. Parti ale continutului inclus in site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL nu este responsabila in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
 2. Fiecare utilizator al www.radioenergycugir.ro este de acord ca, la cererea SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL, sa exonereze de raspundere pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 3. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie din cauza sau reiesind din continutul mesajelor postate sau din cauza folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii aceptor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 4. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor regasite pe site

 1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.radioenergycugir.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 2. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: RADIO ENERGY CUGIR, amplasata vizibil.
 3. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL. Incalcarea acestei conditii duce la un conflict pe care SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.
 4. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sutina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii www.radioenergycugir.ro au la dispozitie urmatoarele cai de contact:

SC ALEX MEDIA PRODUCTION SRL