Știri & Facebook

MARATONUL VACCINĂRII LA CUGIR

În 15 şi 16 Mai, maratonul vaccinării, la Cugir
În acest weekend, cugirenii cu vârsta de peste 16 ani au posibilitatea să se vaccineze fără programare, la corturile amenajate de către administrația locală în aer liber. Practic, timp de două zile, vaccinarea este la liber, accesibilă oricui, doar pe baza buletinului. Cei care doresc să se imunizeze împotriva virusului Sars Cov 2, o pot face sâmbătă, la cortul din fața Catedralei sau duminică, la cortul amplasat în parcarea de lângă Piața 1 Mai.

Echipele mobile ale Centrului de vaccinare din Cugir vor fi prezente în intervalul 8.00-13.00 şi vor asigura administrarea în siguranţă a vaccinului Pfizer-BioNTech, respectând procedurile de lucru referitoare la activităţile de vaccinare. Cetăţenii cu afecţiuni cronice sunt sfătuiţi să aibă asupra lor documentele medicale care atestă bolile de care suferă şi tratamentul pe care-l urmează.

Simultan acestei acţiuni, centrul de vaccinare își continuă activitatea după orarul normal, astfel că persoanele programate prin platformă și care au locuri rezervate se vor prezenta conform planificării. După ora 13.00, activitatea Centrului de vaccinare va trece la modalitatea extinsă, cu prezenţa direct fără programare, până la finalul programului de funcționare.